Zëri qytetar

Qytetari bleu fësteka në një market në Mitrovicë, befasohet kur i dalin me “mish”

Një qytetar ka raportuar në "Jepi zë" se dje u befasua kur hapi disa fësteka që bleu në një market në Mitrovicë. Ai ka treguar se krimat u shfaqen menjëherë pas hapjes, dhe atë në numër të madh. "Jepi zë" nuk...

LAJM I MIRË: Pas raportimit të “Jepi zë”, Komuna ua paguan gjysmën e borxhit studentëve që fituan bursë

Më 3 shtator “Jëpi zë” raportoi se Komuna e Mitrovicës iu ka borxh dikur rreth 200 studentëve që kishin fituar bursë në vitin 2018. Sic u raportua, Komuna kishte borxh rreth 8 mijë euro, pasi ishin rreth 200 studentë ndaj...

“Kah oj motër?” – qytetari befasohet me futjen e veturës në shesh

Një veturë është parë teksa lëviz pa asnjë brengë në mes të sheshit të qytetit. Madje, kjo gjë ka ndodhur në pikë të ditës, në kohën kur fluksi i kalimtarëve është i madh. Këto fotografi i ka dërguar një lexues në...

Kjo rrugë është në qendër të Mitrovicës, por duket si në qendër të Bangladeshit

Rruga "Ali Zeneli" është ndër rrugët më të populluara në qytet, por të gjithë ata kalojnë përmes kësaj katrahure. Një qytetar ka publikuar një shqetësim lidhur me këtë rrugë, duke akuzuar kompanitë ndërtuese por edhe Komunën. Siç dihet, kjo rrugë është...

Ankohet i riu mitrovicas: Kaq të papastra janë gotat në një lokal

Një i ri mitrovicas është ankuar se në një prej lokaleve të qytetit po servohen gotat e papastra. Sipas tij, kështu ndodhë shumë shpesh. Si e komentoni ju? A keni parë raste të tjera të ngjashme?

Lartë shfaqet art, poshtë në WC është tmerr

WC-të e Qendrës së Kulturës “Rexhep Mitrovica”, janë në gjendje të tmerrshme. Nga fotografitë që një lexues ka dërguar në “Jepi zë”, shihet papastërti e madhe në shtëpinë e artit. Këto WC janë mjaft të vjetra dhe nuk janë...

Të fundit

Mashtrimi i 20-vjeçares që u prezantua si mjeke në Mitrovicë

Një 20 vjeçare nga Mitrovica dyshohet të ketë mashtruar gjithë personelin shëndetësorë duke zhvilluar praktikën si mjeke në QMF të Mitrovicës.Nga Drejtoria e Qendrës...