Bashkëshortet ulën pranë karrigeve të zbazëta që mbajnë emrat e çlirimtarëve që po mbrojnë luftën e UÇK-së në Hagë

Publikuar më:

Në Marinë të Skënderajt mbrëmë është mbajtur gala koncert për nder të 25-vjetorit të çlirimit të Kosovës.

Në prani të qytetarëve të shumtë dhe të personaliteteve të politikës dhe të kulturës u mbajt gala koncerti kushtuar 25-vjetorit të çlirimit të Kosovës.

Të pranishëm ishin dhe bashkëshortet e ish-krerëve të UCK-së të cilët po mbahen e gjykohen në Hagë. Ato ishin ulur pran karrigeve të zbazta që mbanin emrat e Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Jakup Krasniqit dhe Rexhep Selimit.

Në gala koncert kanë defiluar një mori artistësh të estradës së Kosovës dhe të Shqipërisë.

JU REKOMANDOJMË