Ambasadori del në shëtitje në Zubin Potok, por nuk i bën përshtypje ndërtimi i shtëpive nga Beogradi

Publikuar më:

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Kosovë, Philip Kosnett, së bashku me bashkëshorten e tij kanë vizituar Zubin Potokun.

Këtë e ka bërë të ditur Ambasada Amerikane nëpërmjet një shkrimi në Facebook.

“Në çdo vend është mirë të lëvizësh dhe të dëgjosh pikëpamje të ndryshme për të tashmen dhe të ardhmen, siç bënë ambasadori dhe zonja Kosnett gjatë vizitës së tyre të fundit në Zubin Potok”, ka shkruar ai.

Mirëpo, Kosnett nuk ka përmendur fare “Luginën e Diellit”, plan i financuar nga Serbia për të populluar veriun nën presion.

JU REKOMANDOJMË