Zbulohen disa nga masat e reja të Qeverisë, zgjatet orari i lëvizjes dhe puna e kafeneve

Publikuar më:

Kryeministri Hoti do të prezantojë sot masat e reja në një konferencë shtypi.


Mediat po raportojnë se disa nga masat e reja që do të hyjnë në fuqi që nga nesër, zgjasin orarin e lëvizajes dhe do të vlejë në të gjitha komunat.

Sipas raportimeve, masat parashohin që nga ora 05:00 deri në orën 20:00 do të lejohet orari i lëvizjes dhe puna e bizneseve.

Operatorët ekonomikë lejohen të punojnë nga 05:00-20:00, qendrat tregtare lejohen të punojnë nga 05:00-20:00.

Shërbimet e hotelerisë dhe gastronomisë lejohen të punojnë nga 05:00, ndërkaq pas orës 20:00 punojnë me shërbimin “Merr me vete” dhe “porosi me dërgesë”.

Sidoqoftë, për masata, zyrtarisht do të flas kryeministri Hoti në konferencë për media.

JU REKOMANDOJMË