26 vite nga Beteja e Likoshanit dhe Çirezit: Baca Sheremet i dha 4 djemë Kosovës

Publikuar më:

Burri i fortë Sheremet Sejdiu nga Çirezi apo Baca Sheremet si e thërrasin qytetarët, baba i katër dëshmorëve

Beteja e Likoshanit dhe Çirezit mori shumë jetë njerëzish të pafajshum, shkruan Jepi Zë.

Bacës Sheremet ia vranë 4 djemë, ndërsa fotografia e tij me bijtë e tij të vdekur dhe të mbëshjtellur me flamuj kombëtar, kishte bërë që shumë të rinj t’i bashkohen Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Jeta e bacës Sherement ka qenë e vështirë dhe plotë sfida, por ai gjithmonë gjenë forcë për të inkurajuar të rinjët të punojnë për të mirën e vendit./ Jepi Zë

JU REKOMANDOJMË