Monthly Archives: May, 2021

4 ditë pushim, mbi 50 mijë kosovarë shkuan në Shqipëri

Për Ditën Ndërkombëtare të Punës, që njihet si festa e 1 Majit, 53 mijë punëtorë kosovarë po e shfrytëzojnë pushimin në Shqipëri. Festa zyrtare e 1 Majit që ishte të shtunën dhe festa tjetër Pashkët ortodokse të dielën, për këto...
- Advertisement -

Latest News

- Advertisement -

Mashtrimi i 20-vjeçares që u prezantua si mjeke në Mitrovicë

Një 20 vjeçare nga Mitrovica dyshohet të ketë mashtruar gjithë personelin shëndetësorë duke zhvilluar praktikën si mjeke në QMF të Mitrovicës.Nga Drejtoria e Qendrës...